Ghost E- Hybride Trekking Bosch 9000 Man Grey/Black/Blue 2014 - € 3099

www.bemibikes.nl
Home > Elektrische fiets Bosch > Ghost Bikes Elektrische fiets Bosch > Ghost E- Hybride Trekking Bosch 9000 Man Grey/Black/Blue 2014
Ghost E- Hybride Trekking Bosch 9000 Man Grey/Black/Blue 2014
Ghost E- Hybride Trekking Bosch 9000 Man Grey/Black/Blue 2014Ghost E- Hybride Trekking Bosch 9000 Man Grey/Black/Blue 2014
 

Om Collega dealers tegemoet te komen hebben wij alleen de Ghost E-Bike adviesprijzen op de website staan Kom langs voor onze zeer scherpe aanbiedingen.

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld,
binnen 2-5 dagen in huis.
 
 
3099,00
Verzendkosten: € 0,00 
Maat:

Meer uitvoeringen en/of accessoires


Ghost E- Hybride Trekking Bosch 9000 Man Grey/Black/Blue 2014


Ghost Bikes is één van dé merken op het gebied van Elektrische fietsen mountainbikes mtb/atb 29er en racefietsen. Ghost Bikes is van oorsprong een topmerk uit Duitsland met een internationale uitstraling uit de stal van de accel groep waaronder ook Koga  - Sparta en Batavus valt.
Kenmerkend voor Ghost is de uitstekende prijs kwaliteit verhouding: uitmuntende kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. Voor ieder type fietser, levert Ghost Bikes een gepaste fiets.

 

 

 

 

De ghost E-Hybride Elektrische fiets is superlicht van gewicht slechts 20.60 kg wat garant staat voor vele kilometers fietsplezier

 

 

 

 

Rahmen GHOST E-Hybride Trekking
Vorbau GHOST light AS-007N 31.8 mm
Gabel GHOST Light Alloy
Steuersatz Ritchey Tapered
Lenker GHOST Low Rizer light 680 mm 31.8 mm
Sattelstütze GHOST light SP DC 1 27.2 mm
Sattel Selle Royal Freccia RVL Man
Schaltwerk Shimano XT 10-Speed
Schalthebel Shimano XT SL
Bremshebel Shimano XT
Innenlager Bosch
Kurbelsatz FSA Metropolis CK 602 38
Bremsen Shimano XT Disc 180 mm
Vorderreifen Schwalbe Energizer Pro 1.75
Hinterreifen Schwalbe Energizer Pro 1.75
Felgen Ryde Taurus 19
Speichen DT Swiss 1.8
Naben Shimano XT Hub Dynamo
Kassette Shimano XT 10-Speed 11-36
Rahmenhöhen M/L/XL
Gewicht 20.60 kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
      58 54 50  
A Rahmenhöhe / framesize A 580 540 500 mm
B Oberrohrlänge / toptube length B 605 595 580 mm
C Steuerrohrlänge / headtube length C 195 165 165 mm
D Kettenstrebenlänge / chainstay length D 465 465 465 mm
E Sitzrohrwinkel / seattube angle E 73 73 73 ° Grad
F Lenkwinkel / headtube angle F 70,5 70,5 70,5 ° Grad
G Sattelstützendurchmesser / seatpost G 27,2 27,2 27,2 mm
H Umwerfermass / front derailleur clamp H x x x mm
J Federelement einbaulänge / shock length J x x x mm
K Radstand / wheelbase K 1120 1110 1095 mm
L Tretlagerhöhe / bb height L 290 290 290 mm
M überstandshöhe/ stand over height M 805 770 735 mm

 

 

Even iets over het Ghost E-Hybride Trekking 2014 Bosch systeem

Er zijn verschillende aandrijvingtechnieken. Er zijn elektrische fietsen met de motor in het voor- of achterwiel of -zoals bij De Bosch Systemen- met de aandrijving direct op de trapas. De verschillende systemen hebben voor- en nadelen. We zetten deze op een rij. De motor in het voorwiel heeft als voordeel dat deze ook achteraf gemonteerd kan worden en standaard fietscomponenten zijn mogelijk. Er kleven ook nadelen aan dit systeem; de voorwielmotor trekt de fiets vooruit. Dat beïnvloedt het stuurgedrag en geeft wat nerveuze rijeigenschappen. Oppassen bij een glad wegdek is geboden.
Veel elektrische fietsen worden uitgerust met de motor in het achterwiel. Het is beperkt mogelijk om een motor achteraf te monteren in het achterwiel. Echter zijn standaard versnellingsystemen niet of zeer beperkt te monteren. Na reparatie van een lekke band van het achterwiel is bij meerdere merken een computerprogramma noodzakelijk om de mate van ondersteuning goed af te stellen. Voor beide systemen geldt dat het uitnemen van een voor- respectievelijk achterwiel een bewerkelijke handeling is. Ook is relatief lange bekabeling van voor naar achter de fiets en vice versa noodzakelijk. Wanneer de accu ook nog op of onder de achterdrager is bevestigd is het zwaartepunt van de fiets geheel aan de achterzijde. En dat beïnvloedt het stuurgedrag.
Bij alle elektrische fietsen met het Duitse Bosch systeem is de aandrijving op de trapas. Een dergelijk systeem is niet achteraf te monteren en de framekosten zijn wat hoger omdat deze speciaal gebouwd moeten worden. De motor en de accu van de met Bosch uitgeruste elektrische fietsen zijn dicht bij de trapas gemonteerd. De ondersteuning wordt afgegeven op de trapas. De kracht van de berijder en de motor komen tegelijkertijd op deze trapas en dat geeft een heel natuurlijke ondersteuning.
Er zijn geen lange kabels of stekkers noodzakelijk en de kans op storing is daardoor nihil . Bovendien geeft de plaatsing van de motor en de accu een laag zwaartepunt in het midden van de fiets. De fiets is daardoor zeer stabiel en heeft bijzonder prettige rijeigenschappen.

Bosch e-Bike systeem, als beste getest

Logisch dat in diverse e-bike testen de met Bosch uitgeruste systemen als beste naar voren komen De winnaar van de Elektrische fiets van het jaar 2012 en 2013 verkiezing in zowel Nederland als Duitsland is immers uitgerust met het Bosch systeem.

Intuvia on-board computer systeem

Bosch ebike Intuvia
Intuvia is een multifunctionele intuïtief, veilig te gebruiken on-board computer systeem van Bosch met een aparte controle unit. De Ghost ebike met Bosch systeem is uitgerust met deze on-board computer. Samen met de aparte controle unit op het handvat is Intuvia een slim, multifunctioneel controlesysteem dat veilig en gemakkelijk te gebruiken is. Je hoeft de handen namelijk niet van het stuur te halen om deze boordcomputer te bedienen. Daarnaast is het gemakkelijk te lezen display tevens te gebruiken als draagbare data-opslag.

Het schakelen tussen de verschillende standen bij deze Ghost elektrische fiets E-Hybride Trekking 9000 2014 kan snel en gemakkelijk met de + / - knop die zich eveneens op het stuur bevat. En wilt u even helemaal geen trapondersteuning dan kunt u het systeem ook uit zetten, althans tot de volgende heuvel!
Intuvia kent 4 verschillende standen namelijk:
Eco: Bij 100% persoonlijke trapkracht draagt de motor een extra 30% bij
Tour: Bij 100% persoonlijke trapkracht draagt de motor een extra 100% bij
Sport: Bij 100% persoonlijke trapkracht draagt de motor een extra 180% bij
Turbo: Bij 100% persoonlijke trapkracht draagt de motor een extra 250% bij
Specificaties Intuvia on-board computer?
• Met Intuvia heb je de keuze uit de standaard 300W 8 Ampere accu of de krachtige 400W 11 Ampere accu. Standaard is de Ghost 9000 voor zien van een 11 ampere accu
• Gemakkelijke, veilige, intuïtieve bediening met een heldere, overzichtelijk display voor optimale leesbaarheid.
• Handig in het gebruik zonder de handen van het stuur te halen.
• 5 verschillende standen: Turbo, Sport, Tour, Eco Off.
• Informatie op display: bereik, afstand, klok, maximale snelheid, gemiddelde snelheid, rijtijd.
• Off-board modus: laat ook alle tourdata zien wanneer de unit van de fiets is genomen.
• USB-interface: smartphone of opladen mp3-spelers
• Gewicht: 140 g

Bosch Ebike batterij

Batterij oplader
Toelichting op de verschillende snelheden in trapondersteuning
Eco
Effectief vermogen bij maximale efficiency voor een maximaal inspanning van deze Ghost E-Hybride met Bosch systeem. De motor ondersteunt het fietsen met maximaal 30% van de eigen krachtinspanning / prestatie. Zo fietst u met name zelf, maar voor de heuveltje of wind tegen gaat het met deze instelling nét even makkelijker.

Off
Geen trapondersteuning. De Ghost E-Hybride Trekking 2014 wordt een bijna normale fiets. Natuurlijk wel met alle functies en Intuvia aan boord.

Tour
Gelijkmatige krachtverdeling voor het zo comfortabel mogelijk toeren op de fiets. Hier produceert de motor 100% extra vermogen naast de eigen inspanning, een aanzienlijke trapondersteuning! Ideaal voor fietsers die graag een lange toertocht willen maken op deze Ghost E-Hybride Trekking 9000 met Bosch systeem.

Sport
Een krachtige, volledige ondersteuning voor sportief fietsen in Nederland of daarbuiten, ook in het stadsverkeer prima te gebruiken dankzij het soepele schakelen tussen start en stop. De stand levert ongeveer 180% keer extra aandrijving. Dit is bijna het dubbele van de eigen persoonlijke inspanning.

Turbo
Voor de ambitieuze en sportieve eBikers! Deze stand biedt direct een maximaal vermogen en volledige ondersteuning op het hoogste niveau. In deze stand ondersteunt het Ghost Bosch e-bike systeem de eigen inspanning met een piekwaarde van 250%. Dat is 2,5 keer de eigen trapkracht. Ideaal!

Bosch e-bike driver unit 45 motor

 

 
Ghost E- Hybride Trekking Bosch 9000 Man Grey/Black/Blue 2014