Sparta Fietsen elektrische fiets

Sparta Fietsen elektrische fiets kopen? Zeker een Sparta Fietsen e-bike. Bestel uw Sparta Fietsen electrische fiets hier, veel voordeel
www.bemibikes.nl
Home > Elektrische fiets > Sparta Fietsen Elektrische fiets
Meer informatie willen weten over Elektrische fiets, klik dan hier!

Sparta elektrische fiets

De Sparta elektrische fietsen zijn fietsen met trapbekrachtiging waarbij een krachtige accu energie levert aan een elektromotor. Deze ION fietsen met motor geven nét die ondersteuning die van pas kan komen bij zware tegenwind of iets dergelijks. Met een Sparta ION is het maximaal genieten. Deze elektrische fiets is er in 4 series namelijk de Comfort serie, de X serie, de ION SDS en en ION Style.

Specificaties

Alle Sparta ION elektrische fietsen zijn voorzien van handige technische snufjes fraai verwerkt in een stijlvol vormgegeven rijwiel. Hier de specificaties op een rijtje:

- verstelbare stuurpen
- comfortabel zadel
- anti-lek banden
- versnellingen
- lage instap
- dynamo
- accu
- remsysteem voor en achter

ION Comfort serie

Deze serie is de meest klassieke onder de Sparta fietsen met motor. Deze electrische fietsen hebben een hoog comfort level en zijn er in damesfietsen en herenfietsen.

ION X serie

De Xs serie van Sparta ION is de allernieuwste serie! Deze trendy en luxe fietsen zijn ideaal voor mensen die graag gezien willen worden! Mooi, modern en geschikt voor zowel recreatief gebruik als intensief gebruik bij woon-werkverkeer!

ION SDS

Deze elektrische fietsen van Sparta zijn voorzien van het Smart Driving System (SDS) en hebben op de bagagedrager een afneembare batterij plus een elektromotor in het achterwiel. SDS is een variant op ION en werkt volledig automatisch.

ION Style

En ja, dan is er de Sparta ION Style. Een prachtige fiets die slechts in beperkte oplage verkrijgbaar is. Deze elektrische fiets wordt bijna op maat gemaakt afhankelijk van de wensen en de eisen van de gebruiker. Deze kan kiezen uit 165 kleuren voor o.a. het frame, de spatborden, de voordragen en de voorvork. Een stylish verantwoorde elektrische fiets op maat! Wie wil dat nu niet?
Sparta elektrische fiets bij Bemi Bikes
Bij Bemi Bikes hebben wij elektrische fietsen van Sparta op voorraad. Van de Sparta ION serie hebben wij vooral de Comfort serie in damesfietsen en herenfietsen. Natuurlijk kunnen wij de andere ION electrische fietsen voor u bestellen.

Hier ziet u ons gehele assortiment Sparta elektrische fietsen.