Scott mountainbikes

Scott mountainbikes kopen? Wij geven tot wel 60% korting op ATB en MTB bikes. Veel mountainbikes van Scott op voorraad! Bestel nu online
www.bemibikes.nl
Home > Mountainbikes > Scott Mountainbikes
Meer informatie willen weten over Mountainbikes, klik dan hier!

Scott mountainbikes

Eén van de toppers onder de mountainbikes zijn de Scott mountainbikes. Deze fietsfabrikant maakt fietsen van uitstekende kwaliteit dankzij vooruitstrevende technieken, goede materiaalkeuze en de juiste combinatie. Het resultaat? Een mountainbike waar u nog vele jaren plezier van zult hebben. Het merk Scott heeft de laatste jaren terrein gewonnen in het segment van de mountainbikes o.a. dankzij de successen van Thomas Frischknecht en zijn successen in de hardtail op o.a. de Olympische Spelen.

Carbon mountainbikes

In 2004 introduceerde Scott de eerste echte carbon frames voor mountainbikes. Deze sterke en toch superlichte frames hadden een gewicht van minder dan 1 kg en dat was echt revolutionair! De daaropvolgende jaren heeft Scott deze carbon mountainbikes verder doorontwikkeld. Scott kreeg het zelfs voor elkaar om een volledige en complete MTB mountainbike – type Spark - onder de 10 kg te houden.

Modellen Scott MTB’s

De collectie van Scott bestaat uit een hele reeks MTB’s. We kunnen de volgende verschillende types noemen:
- Scott Aspect leisure mountain bikes
- Scott Contessa mountain bikes (speciaal voor vrouwen)
- Scott Spark
- Scott Scale Hardtail racing MTB
- Scott Ransom Full Suspension MBT
- Scott Genius mountainbikes
- Scott Gambler mountain bikes
- Scott Voltage FR Full Suspension MBT
- Scott Voltage YZ Dirt Jump Urban bikes
- Scott Sportster mountainbikes

Bij Bemi Bikes hebben verschillende Scott Mountainbikes in ons assortiment. Check onderstaande modellen of kom langs in onze winkel en vraag naar de mogelijkheden. We kunnen natuurlijk altijd – in overleg met u – uw favoriete Scott mountainbike voor u bestellen.
Scott mountainbikes kopen?
U oriënteert zich op Scott mountainbikes of weet welke Scott mountainbike u wilt kopen? Bestel deze dan snel en gemakkelijk online hier bij Bemi Bikes of kom langs in onze ruime winkel in Purmerend. Wij hebben daar alle fietsen en mountainbikes staan. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden, zij helpen u graag!