Sensa Bikes mountainbikes

Sensa Bikes mountainbikes kopen? Wij geven tot wel 60% korting op ATB en MTB bikes. Veel mountainbikes van Sensa Bikes op voorraad! Bestel nu online
www.bemibikes.nl
Home > Mountainbikes > Sensa Bikes Mountainbikes
Meer informatie willen weten over Mountainbikes, klik dan hier!

Mountainbikes van Sensa; ATB en MTB bikes met strakke uitstraling

Fietsfabrikant Sensa maakt mountainbikes en racefietsen van formaat die regelmatig als uitstekend uit de bus komen. Het merk zelf is niet superbekend, maar produceert high end racefietsen plus ATB’s / MTB’s met een strakke uitstraling voor scherpe prijzen. Bij Bemi Bikes verkopen we mountainbikes, racefietsen, dames- en herenfietsen van Sensa. Hier meer over de mountainbikes.

MTB of ATB, het verschil?

Mountainbikes is een soort verzamelnaam die voor een grote groep fietsen gebruikt wordt. Toch is er wel degelijk verschil tussen een Mountain Bike (MTB) en een All Terrain Bike (ATB). Een ATB is meer een stadsfiets die voor alle terreinen te gebruiken is, maar standaard voorzieningen als verlichting, reflectoren, fietsbel en spatborden heeft. Een Mountain Bike daarentegen heeft deze voorzieningen niet en is geschikt voor het zware werk!

Mountain bike, rigid, hardtail, softtail of full suspension?

Een mountainbike is zoals gezegd geschikt voor het zware werk. Deze fiets is niet geschikt voor in de stad omdat er geen licht, spatlappen, et cetera opzitten. Omdat het een ‘kale’ uitvoering is, is de MTB een stuk lichter dan de ATB en perfect voor fietsen in de bossen, bergen en andere ruige omgevingen. Er zijn verschillende categorieën onder de mountainbikes, als volgt:

Rigid - deze fietsen hebben geen voor- of achtervering
Hardtail – deze fietsen hebben wel voorvering, maar geen achtervering
Softtail – deze fietsen hebben voorvering en minimale achtervering
Full suspension – deze fietsen hebben voor- en achtervering.
Sensa fietsen
Goed, de Sensa mountainbikes. Bij Bemi Bikes verkopen we verschillende lijnen van de Sensa mountainbikes. In de basis zijn er vier lijnen te onderscheiden namelijk:
- Sensa Catena
- Sensa Sella
- Sensa Mureno
- Sensa Pordoi
Mountainbike van Sensa kopen?
U bent geïnteresseerd in een van de mountainbikes van Sensa? Check ons aanbod en weet dat bij Bemi Bikes de fietsen van Sensa extra voordelig zijn! Bestel de fiets online en wij leveren ‘m bij u af of kom langs in onze winkel in Purmerend en neem uw Sensa Mountainbike direct mee!
 • Gratis Bezorgd !!! Fijne Sensa Collina 21 Speed Special Deal een goede opstapper in deze prijsklasse.

  Van
  € 425,00
 • Gratis Bezorgd !!! Fijne Sensa Collina met Shimano Deore een goede opstapper in deze prijsklasse.

  Van
  € 525,00
 • Gratis Bezorgd !!! Full Shimano Alivio 27-sp + SLX Rear-derailleur

  Van
  € 599,00
 • De Sensa Merano TNT Pro 2015 is een hardtail 29" mountainbike. De Merano TNT Pro weegt nog net geen 10.7kg en dat is te danken aan het licht uitgevoerde Y-9 triple butted aluminium frame en de RockShox Reba RL 29 Tapered voorvork met lockout op de vork.

  De Sensa Merano TNT Pro 2015? is volledig Shimano XT-10 afgemonteerd, deze professionele schakelgroep met 30 versnellingen zal zelfs onder de zwaarste omstandigheden moeiteloos schakelen.

  De Sensa Merano Pro is standaard uitgerust met de Supra MA20 Disc wielset. Naar keuze is deze te afmonteren met de Shimano WH-M785 wielset. Ook is de voorvork om te ruilen naar een Supra Full Carbon Fixed Fork Tapered.

  Ook de schakelgroep van de Sensa Merano TNT Pro is naar wens te kiezen. Standaard wordt deze mountainbike geleverd met Shimano XT 3x10 maar deze hardtail is ook leverbaar met Shimano XT 2x10 afmontage. Als u voor het top klassement gaat is de Sensa Merano TNT Pro zelfs leverbaar met volledige afgemonteerd Shimano XTR 2x11 groep.

  Van
  € 1599,00
 • De Sensa Fiori TNT Comp 2015 is een carbon hardtail 29" moutainbike. De Fiori TNT Comp weegt nog net geen 12.0 kg mede dankzij het lichte monocoque carbon frame en de RockShox XC32 TK Air 29 Tapered voorvork met lockout op de vork.

  De Sensa Fiori TNT Comp is standaard uitgerust met de Shimano MT35 29er wielset. Een optie is om deze te afmonteren met een Shimano WH-M785 wielset. Ook is de voorvork om te ruilen naar een Supra Full Carbon Fixed Fork Tapered zonder vering.

  Van
  € 1699,00
 • De Sensa Mountainbike 29er Fiori SL TNT Pro 2015 is dan ook een Mtb waar we trots op zijn.

  De Sensa Fiori Pro is standaard uitgerust met de Supra MA20 Disc wielset. Naar wens is deze te upgraden naar de Shimano WH-M785 wielset. Ook is de voorvork om te ruilen naar een Supra Full Carbon Fixed Fork Tapered.

  De schakelgroep van de Sensa Fiori SL TNT Pro is naar keuze af te monteren. Standaard wordt deze mountainbike geleverd met Shimano XT 3x10 maar deze Sensa mountain is ook leverbaar met een Shimano XT 2x10 afmontage. Als u voor de top kwaliteit is de Sensa Fiori TNT Pro 2015? zelfs leverbaar met volledige Shimano XTR 2x11 groep.

   

  Van
  € 2049,00