Sensa Bikes mountainbikes

Sensa Bikes mountainbikes kopen? Wij geven tot wel 60% korting op ATB en MTB bikes. Veel mountainbikes van Sensa Bikes op voorraad! Bestel nu online
www.bemibikes.nl
Meer informatie willen weten over Mountainbikes, klik dan hier!

Mountainbikes van Sensa; ATB en MTB bikes met strakke uitstraling

Fietsfabrikant Sensa maakt mountainbikes en racefietsen van formaat die regelmatig als uitstekend uit de bus komen. Het merk zelf is niet superbekend, maar produceert high end racefietsen plus ATB’s / MTB’s met een strakke uitstraling voor scherpe prijzen. Bij Bemi Bikes verkopen we mountainbikes, racefietsen, dames- en herenfietsen van Sensa. Hier meer over de mountainbikes.

MTB of ATB, het verschil?

Mountainbikes is een soort verzamelnaam die voor een grote groep fietsen gebruikt wordt. Toch is er wel degelijk verschil tussen een Mountain Bike (MTB) en een All Terrain Bike (ATB). Een ATB is meer een stadsfiets die voor alle terreinen te gebruiken is, maar standaard voorzieningen als verlichting, reflectoren, fietsbel en spatborden heeft. Een Mountain Bike daarentegen heeft deze voorzieningen niet en is geschikt voor het zware werk!

Mountain bike, rigid, hardtail, softtail of full suspension?

Een mountainbike is zoals gezegd geschikt voor het zware werk. Deze fiets is niet geschikt voor in de stad omdat er geen licht, spatlappen, et cetera opzitten. Omdat het een ‘kale’ uitvoering is, is de MTB een stuk lichter dan de ATB en perfect voor fietsen in de bossen, bergen en andere ruige omgevingen. Er zijn verschillende categorieën onder de mountainbikes, als volgt:

Rigid - deze fietsen hebben geen voor- of achtervering
Hardtail – deze fietsen hebben wel voorvering, maar geen achtervering
Softtail – deze fietsen hebben voorvering en minimale achtervering
Full suspension – deze fietsen hebben voor- en achtervering.
Sensa fietsen
Goed, de Sensa mountainbikes. Bij Bemi Bikes verkopen we verschillende lijnen van de Sensa mountainbikes. In de basis zijn er vier lijnen te onderscheiden namelijk:
- Sensa Catena
- Sensa Sella
- Sensa Mureno
- Sensa Pordoi
Mountainbike van Sensa kopen?
U bent geïnteresseerd in een van de mountainbikes van Sensa? Check ons aanbod en weet dat bij Bemi Bikes de fietsen van Sensa extra voordelig zijn! Bestel de fiets online en wij leveren ‘m bij u af of kom langs in onze winkel in Purmerend en neem uw Sensa Mountainbike direct mee!