Bottecchia racefiets kopen

U wilt een Bottecchia racefiets kopen? Kom langs bij Bemi Bikes. Wij hebben zeker een Bottecchia racefiets voor u. Uw Bottecchia racefiets online bestellen kan ook. Snel en gemakkelijk!
www.bemibikes.nl
Home > Racefietsen > Bottecchia Racefietsen
Meer informatie willen weten over Racefietsen, klik dan hier!

Racefietsen kopen, welke racefiets kiest u?

Racefietsen is niet langer weggelegd voor een kleine groep topsporters. Nee, iedereen kan tegenwoordig zijn of haar eigen ‘Tour de France’ creëren. Het niveau en de kwaliteit van ‘recreatief’ race-fietsen is namelijk enorm gestegen en er is een divers aanbod. Zo zijn er prima fietsen voor de beginnende sporter en natuurlijk race-fietsen van topkwaliteit voor de semi-professionele en professionele race fietsers onder ons. Bij Bemi Bikes hebben wij racefietsen voor alle typen fietsers, natuurlijk tegen scherpe prijzen!

Racefietsen merken, welk merk moet ik kopen?

Bij Bemi Bikes hebben wij racefietsen van verschillende merken. Stelt u ons de vraag: ‘Welk merk moet ik kopen?’ Dan is het antwoord: ‘Aan iedere fiets hangt een prijskaartje! Afhankelijk van uw budget en intensiteit waarmee u de fiets gaat gebruiken is er altijd wel een merk dat past bij uw ideale plaatje. Goed, wij verkopen racefietsen van o.a.:
Focus
Bergamont
Ghost Bikes
Koga Miyata
Gitane Definitive
Pinarello
Sensa Bikes
Hai-bike

Racefiets kopen? Let op het gewicht van de fiets!

Is het gewicht van een racefiets belangrijk? Ja, het gewicht is superbelangrijk en van invloed op de snelheid van een fiets. Snelle fietsen zijn – logischerwijs – lichter. Hoe zwaarder het frame of de accessoires, des te langzamer de fiets. Maar zoals gezegd aan iedere fiets hangt een prijskaartje. Hoe lichter de fiets, des te duurder deze is. In de regel zijn er drie materialen te onderscheidden, namelijk staal, aluminium en carbonvezel. Voor beginnende wielrenners is een stalen of aluminium fiets genoeg. Topsporters kiezen voor een carbonvezel racefiets.
Racefietsen frame van aluminium, staal of carbonvezel?
Het gewicht van een frame is dus van invloed op de snelheid van de fiets. Zoals gezegd kan de fiets een aluminium, stalen of een carbonvezel frame hebben. Een stalen frame is het zwaarst, maar wel het goedkoopst. Een slag duurder zijn racefietsen gemaakt van aluminium. Deze fietsen zijn in de regel nog wel onder de 1.000,- euro verkrijgbaar. Voor frames van carbonvezels moet men dieper in de buidel tasten. Deze fietsen zijn vaak verkrijgbaar vanaf 1.500,- euro.
Racefietsen kopen?
Racefietsen kopen doet u snel en gemakkelijk bij Bemi Bikes. Wij hebben goedkope racefietsen en dure racefietsen, net wat u wilt. Heeft u vragen of wilt u de race-fietsen testen? Kom dan langs in de winkel en check zelf. U weet al precies welke racefiets u wilt? Bestel ‘m dan online, wij bezorgen de fiets bij u thuis!